Activitats Creatives

Planetari + Gimcana de l'astronauta
A través d'un seguit de proves i activitats aprendrem un munt de dades i curiositats de l'univers. A més entrarem en un planetari inflable on les imatges en moviment projectades en 360 graus ens envoltaran i ens portaran a tot l'univers.

Reptes
Els participants hauran d'aconseguir superar uns reptes col·lectius on posarem a prova el treball en equip, la compenetració, la capacitat de concentració i l'habilitat mitjançant jocs dinàmics i engrescadors.

Rotació de circ
Per un dia ens comportarem com artistes de circ. Aprendrem a fer servir diferents elements malabars i practicarem les tècniques per fer-los servir. Alguns d'aquest són diàbolos, Plats xinesos, país del diable, cercles, maces, boles, malabars, cinta d'equilibris.

La castanyada
La Maria Castanyera ens ha convidat a celebrar la festa de la castanyada. En arribar, ens rebrà molt contenta de tenir visita en un dia tan especial, però alhora amoïnada perquè els entremaliats esquirols que viuen al bosc II han pres totes les castanyes. Si aquesta tarda volem menjar-ne unes quantes primer les haurem de trobar.

Els indis
La gimcana dels indis ens transportarà al seu fabulós món, les seves tradicions i els seus jocs. Ens podrem disfressar d'indis, jugar, coneixerem les seves cançons, danses, farem collarets, ens pintarem, ...

Gimcana dels contes
Ens rebrà un conta-contes al que li agrada molt explicar històries, però que està una mica trist perquè fa molt que ningú li demana que n'expliqui una i per això algunes de les històries que ell coneixia les està començant a oblidar. Nosaltres l'ajudarem a fer memòria.

Bosc dels sentiments
Ens vindrà a veure el follet del bosc. Aquest ens explicarà que la gent que ve al bosc ja no escolta els ocells, ni olora les flors, ni toquen els arbres ni les pedres, ... Si això segueix així, els ocells cada cop cantaran més fluix, les flors cada cop faran menys olor i els colors a poc a poc s'apagaran.

La màquina del temps
la gimcana de la màquina del temps ens transportarà pels moments històrics més singulars de la humanitat. De la prehistòria al futur passant per l'època Medieval o el món Romà. Amb proves d'habilitat i esportives, posarem a prova l'enginy dels infants.